Arte vizuale și abilități practice, Clasa a II-a


ISBN: 978-606-574-427-1

Format: A4

Nr. pagini: 112

Este un deosebit suport aplicativ, care poate valorifica la maxim abilitățile practice și înclinațiile elevilor sper arte vizuale.


Abonati-va la alerta de pret

Disponibilitate: In Stoc

15,00 RON

Descriere Produs

Detalii

AVIZAT OM 3022/ 08.01.2018

Este un deosebit suport aplicativ, care poate valorifica la maxim abilitățile practice și înclinațiile elevilor sper arte vizuale.

Conținutul, cu o abordare integrată, bogat în modele captivante și în detalii clare de realizare a lucrărilor propuse, încântă privirea și antrenează la lucru susținut, încă de la primul contact vizual cu fiecare pagină a cărții.

Utilitatea acestei cărți -"atelier plastic" este practică și estetică. Este de utilitate practică deoarece lucrările își au modelul în mediul cunoscut de elevi și adeseori se realizează cu materiale din natură sau refolosibile.

 Este de importanță estetică deoarece lucrările obținute prin decupaje, pliere, colaje sau jucării 3D sunt deosebit de atractive și înfrumusețează lumea copilăriei.

Pentru cadrele didactice, acest suport lucrativ oferă tot ce este necesar pentru abordarea unor activități didactice de calitate, chiar și planificarea calendaristică a materiei.

Recenzii

Scrieti Propria Recenzie

Momentan revizuiti: Arte vizuale și abilități practice, Clasa a II-a

Etichete Produs

Etichete Produs

Separati etichetele prin spatii. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.