Arte vizuale și abilități practice, Clasa I


ISBN: 978-606-574-392-2

Nr. pagini: 112

Este un suport aplicativ deosebit de antrenant, captivant și util, pentru elevi și o bază metodică-aplicativă pentru cadrele didactice.


Cu o abordare integrată a conținutului, caietul oferă modele și îndrumări detaliate pentru realizarea unor lucrări în suprafață plană sau tridimensional, prin diferite tehnici de lucru (tangram, origami, quilling). Caietul respectă programa școlară pentru clasa I și oferă planificarea anuală a materiei.Abonati-va la alerta de pret

Disponibilitate: In Stoc

15,00 RON

Descriere Produs

Detalii

AVIZAT OM 3022/ 08.01.2018

Este un suport aplicativ deosebit de antrenant, captivant și util, pentru elevi și o bază metodică-aplicativă pentru cadrele didactice.

Cu o abordare integrată a conținutului, caietul oferă modele și îndrumări detaliate pentru realizarea unor lucrări în suprafață plană sau tridimensional, prin diferite tehnici de lucru (tangram, origami, quilling). Caietul respectă programa școlară pentru clasa I și oferă planificarea anuală a materiei.

Stilul de prezentare a conținuturilor, prin calitatea deosebită a materialelor folosite, prin colorit intens și atractiv, determină antrenarea elevilor de a lucra cu plăcere pentru realizarea unor lucrări estetice și de a găsi o utilitate practică unor deșeuri refolosibile.

Valorificarea didactică a conținuturilor va conduce la descoperirea și canalizarea potențialului nativ al elevilor, spre domeniul artelor vizuale și al abilităților practice care constituie premisele unei orientări școlare și profesionale.

Recenzii

Scrieti Propria Recenzie

Momentan revizuiti: Arte vizuale și abilități practice, Clasa I

Etichete Produs

Etichete Produs

Separati etichetele prin spatii. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.